Drinkar för brandmän

Alla pratar om det. Vill du hänga med och vara hipp så måste du göra det. Kungligheter, ministrar, dokusåpastjärnor, bloggare och gamla proggare – varenda kotte med 15 minuter i rampljuset och hans morsa ska tvunget försöka förlänga dem till 30 genom att – ge ut en kokbok! Savox tänker givetvis inte vara sämre utan inleder med några tips på drinkar att sippa på medan du och dina väninnor sitter och försöker bringa klarhet i vad något beläte som du aldrig skulle tagit i med tång en gång om du varit nykter den kvällen (och som  dessutom förmodligen är ett ärkemiffo med wifebeatertendenser) menade när han sa ”Visst, jag ringer dig… typ.”. 

Kanske kommer ni på svaret efter den klassiska MSB – lika röd som det stiliserade johannitkorset som symboliserar dess namne:

  • 6 cl renat brännvin
  • 6 cl söt tranbärsdryck
  • 6 cl vit lättglögg

Om ni fortfarande inte fått klarhet i vad Belätet menade med ”typ” kan ni testa den klassiska nollningsshoten Revinge by night:

  • 1 cl vodka
  • 2 cl ananasjuice

Och om Herrens vägar fortfarande äro outgrundliga så kan ni gå vidare med en kemisk mixtur endast för de modiga – Kemlärarens skallbräcka:

Med detta önskar jag Eder alla en riktigt glad påsk!//Savox

Annonser
Det här inlägget postades i brandmän, humor, mat & dryck, MSB, politiskt inkorrekt, räddningstjänst, skola, SMO och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s