Om Savox

Allright, för ordningens skull då:

Du kan inte skriva om en synål utan att någon enögd jävel blir kränkt. Alla åsikter som uttrycks på denna blogg är helt och hållet mina egna och ska inte förväxlas med de åsikter som torgförs av vare sig Myndigheten för samhällsskydd och beredskap eller någon enskild svensk eller utländsk räddningstjänst – OCH HÖR SEN, PLATTNACKAR!!!

Sådär. Nu löper jag i alla fall betydligt mindre risk att bli deporterad till Jan Mayens land

Jag har haft den tvivelaktiga förmånen att få testa utbildningen Skydd mot olyckor på båda de räddningsskolor som drivs av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap och därmed insett att varken lättja eller fanatiskt dyrkande av Bacchus är beroende av geografi. Därtill har jag samlat på mig ett nära nog outsinligt lager av anekdoter, blivit jagad av vildsvin och hamnat i fel land på vägen hem från Malmö.

Några av de roligaste, galnaste och mest färgstarka människor jag träffat i hela mitt liv har undervisat vid dessa skolor som för dagens ungdomar (jag själv inget undantag) ofta utgör en välbehövlig lumpenliknande upplevelse. Jag gjorde väl själv ett hrm… outplånligt… intryck på vissa av dem, för trots att de måste ha haft flera hundra elever sedan min klass passerade revy så har folk från Revinge kommit ihåg vem jag var nästan 1,5 år efter att man sett dem för sista gången… Vissa av dem kommer kanske att dyka upp i en och annan anekdot från tiden på den skånska slätten eller på ön i Ångermanälven.

Och slutligen: jag som hyfsat liberal person anser förvisso att fördomar bäst bekämpas i en fri och öppen debatt, men samtidigt vill jag att den debatt som förs på min blogg ska hålla en högre intellektuell nivå än fiskmåsens. Därför kommer jag att censurera alla som bara säger sanningen i kommentarsfälten. Dessa och även kommentarer i stil med ”Din jävla kulturmarxist!” som bara syftar till att kasta skit kommer att hamna här och IP-adressen blockeras med omedelbar verkan. Samma sak gäller givetvis alla former av spam. Kommentarer på ämnet ”Hej hej, titta in på MIN blogg!” undanbedes också såvida det inte är en blogg på ämnet räddningstjänst eller liknande.

Alltså: TÄNK – TRYCK – TALA!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s